Binnenkort: de plus-size kledinglijn van Rebel Wilson

De Pitch Perfect-actrice is aan het ontwerpen geslagen.

Net een maand geleden (lees hier maar) deed Rebel Wilson (Pitch Perfect, Bridesmaids en - vandaag in première (!) Pitch Perfect 2) haar naam eer aan door in een Victoria’s Secret-achtige outfit - inclusief vleugels - naar de MTV Awards te komen. Op de achterkant van haar legging prijkte het woord ‘think’. Haar boodschap? Iedereen is mooi op z’n eigen manier.

Wat niemand wist, is dat de 29-jarige actrice - helemaal in lijn met deze gedachte - in het geniep al bezig was haar mede-vollere vrouwen een deugd te doen. Samen met het Amerikaanse plus-sizeconcern Torrid werkt ze namelijk aan een eigen kledinglijn. Dat het iets moois wordt staat vast, want naast acteertalent (tijdens de ELLE Style Awards UK won ze de Rising Star-award) en humor, beschikt Rebel Wilson over een gezonde dosis stijlgevoel.

Advertisement - Continue Reading Below

 

 

Toen Torrid Rebel aan de stijlvolle mouw trok stond ze meteen te springen. ‘Ik heb mijn hele leven lang moeite gehad om toffe kleding te vinden van goede kwaliteit, die ook nog eens lekker zit, én een beetje betaalbaar is. Daarom ben ik zo blij met Torrid: ze weten daar hoe ze plus-size kleding dope moeten maken. Het was te gek om aan deze capsulecollectie te werken. Ik heb heel erg mijn eigen stijl en voorkeuren erin verwerkt en kan serieus niet wachten tot de lancering.’ Hm, dat wordt een zware beproeving, want die lancering van Rebel for Torrid vindt pas plaats in november.

Meest gelezen

Bij Torrid zijn ze zo laaiend over de samenwerking, dat ze de beginnend ontwerpster meteen geclaimd hebben voor een tweede collectie. Naar verluid bemoeit ze zich met alle details, en doet ze dat op magnifieke wijze. Met als resultaat een stoer-speelse collectie, bestaande uit 25 items, van jassen tot accessoires. Tip van de sluier: een T-shirt met koalaprint (verwijzend naar haar Australische roots) en bedels in de vorm van een microfoon.

Mocht je denken dat je hier een zeer legitieme reden voor een tripje VS te pakken hebt, helaas: Torrid.com levert ook in Nederland.

Hier nog even de hilarische trailer van Pitch Perfect 2 >

En hier alvast een clip uit Pitch Perfect 2 >