Net onthuld: de eerste beelden van Rihanna’s Dior-campagne

Geschiedenis schrijven gebeurde nog nooit zo chic.

Meest gelezen

Nog vier lange dagen wachten; dan wordt de Secret Garden-campagne (die we eerder al aankondigden) van Rihanna voor Dior gelanceerd. Fotograaf Steven Klein schoot de beelden in Versailles, en Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin regisseerden de bijbehorende korte film. Maar RiRi zou Bad Gal RiRi niet zijn als ze voor die tijd niet even wat beeld zou lekken via social media. Na eindeloos tekeergaan op de refreshknop, doken daar vandaag de eerste foto’s én een sneak peek van de video op.

Advertisement - Continue Reading Below

Buiten dat Rihanna gewoon ontzettend beeldig staat te wezen in al dat Dior-moois - die rode jurk! - schrijft ze terloops ook nog eventjes geschiedenis. Ze is namelijk het eerste boegbeeld met een tintje, en ze ziet zelf ook in hoe bijzonder dat is. Vorige maand vertelde ze dit erover aan MTV.

Goed, nog vier dagen naar deze zoethoudertjes turen voor we op 18 mei weg kunnen dromen bij het echte werk. Waar overigens een soundtrack onder zit die ook op z’n minst nieuwsgierigmakend is: het nummer heet A Night, staat op Rihanna’s aankomende album en bevat samples van Florence the Machine’s lied If Only for a Night.

Meest gelezen
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook

 

@Dior #SecretGarden4 By @stevenkleinstudio #ThePalaceOfVersailles #sneakpeek

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

 

Ook Jennifer Lawrence doet weer iets voor Dior >

Hoe veelzijdig Rihanna is bewijst ze met dit campagnebeeld voor Puma >