Pharrell Williams en Adidas doen het nog een keer

Never change a winning team.

Meest gelezen

Vorig jaar voegde Pharrell Williams zich bij het Adidas Originals-team en sindsdien zijn ze niet te stoppen. Eind maart stonden we nog massaal in de rij voor Pharells Adidas Originals Supercolor-collectie en deze maand wordt alweer de volgende collectie gelanceerd.

Koos Pharrell de vorige keer nog voor stippen (het Polka Dots Pack vind je hier), dit keer ging-ie voor bloemen. Tijdens een bezoekje aan Parijs raakte de creatieve duizendpoot geïnspireerd door twee jasjes met een vintage bloemenpatroon. Het Pharrell Williams X Adidas Originals Jacquard Pack bestaat, zoals we inmiddels gewend zijn, uit twee klassiekers: Stan Smith-sneakers en een unisex trainingsjack. Beide items zijn voorzien van een bloemen- en paisleyprint en zijn verkrijgbaar in twee kleuren, blauw en beige.

Advertisement - Continue Reading Below

De jasjes zijn cropped, een tikkie oversized en vooral super exclusief; van beide kleuren zijn er maar 200 gemaakt. De jasjes kosten dan ook € 750, de sneakers gaan voor € 180 over de toonbank. De collectie is vanaf 30 mei exclusief verkrijgbaar in Adidas Originals flagship stores, geselecteerde verkooppunten en online via adidas.com.

 

 

Deze Comme des Garçons-All Stars wil je hebben >

De mooiste sneakers onder de € 100 >

De must-have sneaker voor deze zomer is nú te koop >