10 dingen die je alleen begrijpt als je een schoenentic hebt

Ja, je hebt echt nòg een paar zwarte laarsjes nodig. En meer dingen die andere mensen gewoon niet snappen.

1. Je hebt best veel schoenen en die fraaie collectie stel je graag tentoon in je huis. Schoenen zijn tenslotte kunst.

2. Jouw idee van ‘degelijke schoenen’ komt op de een of andere manier niet helemaal overeen met dat van andere mensen. Hoe bedoel je ‘die hakken zijn te hoog om boodschappen op te doen?’

3. Als het inlopen van hakken een Olympische sport was, grossierde je in gouden plakken. Je hebt altijd Dr. Scholl’s en blarenpleisters bij de hand voor noodgevallen.

Advertisement - Continue Reading Below

4. Je gaat nog liever dood dan dat je toegeeft dat je pijn aan je voeten hebt. Natuurlijk neem je geen extra paar flatjes mee. Wat er ook gebeurt: deze knapperds gaan niet uit.

5. Als je een euro had gekregen voor elke keer dat iemand aan je vroeg of je echt nòg een paar schoenen nodig had, zou je een replica van de schoenenafdeling van De Bijenkorf in je huis hebben gebouwd.

6. Packing light is niet jouw ding. Je hebt eerder een extra koffer nodig om haktechnischerwijs afdoende opties te hebben.

Meest gelezen

7. Op je bucket list staat - naast natuurlijk een wereldreis enzo - een serieuze inloopkast voor alléén schoenen.

8. Niemand weet precies hoe lang je eigenlijk echt bent, want je lengte kan nogal variëren. 

9. Van zwarte laarsjes heb je nooit genoeg. En ja, ze zijn dus écht wel allemaal verschillend.

10. Er zijn weinig dingen waar je vrolijker van wordt dan het moment dat je online bestelde schoenen bezorgd worden. Dankzij je diepgewortelde liefde voor schoenen heb je inmiddels ook best een innige relatie met de pakketbezorger.

 

Dit artikel verscheen eerder op harpersbazaar.nl