Zien: nog nooit eerder vertoonde foto's van Yves Saint Laurent

En dít grote label komt voor het eerst met een parfum.

Meest gelezen

> Proenza Schouler komt met een parfum! Het label heeft daarvoor de handen ineengeslagen met L'Oréal, dat ze gaat helpen een parfum (of parfums?!) te ontwikkelen. Designers Jack McCollough en Lazaro Hernandez: 'Working on a fragrance has always been a dream of ours. We look forward to translating our visual aesthetic into the subtle and highly emotional world of scent.' We zijn benieuwd. (WWD)

> Er komt een tentoonstelling met nooit eerder getoonde Yves Saint Laurent-foto's. Ook héél goed nieuws. De foto's zijn geschoten door Pierre Boulat, een fotograaf voor Life Magazine, die Yves vaak fotografeerde. Pierre Bergé, de ex-man van Yves Saint Laurent: 'He was with us almost day and night. We realized we were creating together a memoir.' De dochter van de fotograaf draagt ook foto's bij - zij legde vaak de momenten vlák voor een show vast. De foto's zijn van 11 juni t/m 10 september te zien in de flagship store van Citroën in Parijs. YSL werkte al eerder met het automerk samen, bijvoorbeeld in deze onderstaande reclame. (WWD)

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

 

> Galliano verkoopt goed bij Maison Martin Margiela! Verkoopcijfers zijn met 20 procent gestegen sinds Galliano's aanstelling bij Maison Martin Margiela, zo meldt een insider aan Fashionista.com. De verhoogde verkoopcijfers geven echter niet per se aan dat Galliano's collecties voor Margiela ook echt verkopen, want die liggen nog niet in de winkel, maar het is wél een goede indicator van hoe men denkt over het label sinds Galliano's aanstelling. Positief, dus. (Fashionista)

Onlangs ging John Galliano met een rabbijn in gesprek en dít gebeurde er >

Johnny Depp doet het met Dior! >