Foto's: Kendall en Kylie worden belaagd door hysterische fans

En Barbie mag voor het eerst platte schoenen aan.

DIT is het nieuws van vandaag in 1 minuut.

Meest gelezen

> Kendall en Kylie werden belaagd door fans, tijdens de lancering van hun Topshop-collectie in de winkel in LA. Nietsvermoedend liep het stel met hun hondjes onder de arm en vriendin Bella Hadid als gezellige derde op weg naar de winkel, maar daar had zich al een massa aan fans verzameld. Foto's:

Advertisement - Continue Reading Below
Meest gelezen

 

Afijn, lachen konden ze nog, net als selfies nemen, dus heel traumatisch zal de gebeurtenis gelukkig vast niet zijn geweest.

 

> Ondertussen mag Barbie platte schoenen aan! En dat is voor het eerst in 56 jaar. Mattel heeft Barbie flexibele enkels gegeven, zodat ze niet alleen hakken, maar ook platte schoenen past. Ook op andere gebieden wil het merk met z'n tijd meegaan: Mattels nieuwste Barbie-lijn komt in acht verschillende huidskleuren, veertien verschillende gezichtsvormen, 18 verschillende oogkleuren, 22 verschillende kapsels en 23 verschillende haarkleuren. Hoezee! (Grazia UK)

> Willow Smith is geschaakt door Marc Jacobs. De 14-jarige dochter van Will Smith staat model in Marc Jacobs' najaarscampagne.

 

Eerder al vroeg Marc Jacobs Cher voor diezelfde campagneserie:

Cher in the new Marc Jacobs ad by David Sims as seen in WWD today

A post shared by Katie Eleanor Grand (@kegrand) on

 

Dit grote label gaat voor het eerst een parfum maken! >

Dior heeft Johnny Depp geregeld >