DÍT is Gigi en Bella Hadids allereerste (stomendhete) modellenklus samen

Er wordt dus gespooned.

Meest gelezen

De eerste echte modellenklus van de modellenzussen Gigi en Bella Hadid samen is een feit. En het resultaat is niet misselijk.

Hoewel de gezusters Hadid momenteel o-ve-ral lijken op te duiken (van cover tot dansvloer, van rodeloper tot jetsetboot samen met hun it-girl gang bestaande uit oa Kendall en Kylie Jenner) deden de twee nog niet eerder een modellenklus samen. Tot nu.

De dochters van voormalig Nederlands model Yolanda Foster sieren de cover van een gloednieuwe editie van V Magazine. En hoe. Schaarsgekleed, de benen wijd, sigaretten en lolly’s nuttigend, en ja: er is zelfs sprake van een shot waarbij, zoals nu het www overgaat, de zussen ‘spoonend’ poseren in lingerie, rollend over een (foei) bontjas (want dat doen zussen). Afijn: stomendheet dus.

Advertisement - Continue Reading Below

Topfotograaf Steven Klein tekende voor de job. En moeders? Die is trots op haar kroost. '❤️Sugar and Spice, naughty but always NICE........ Congratulation on this epic cover of V Magazine @gigihadid @bellahadid #DoubleTrouble #SuperModelSisters #ProudMommy,' postte ze op Instagram.

Op 30 juni ligt het nummer in de winkels.

 

Meest gelezen