ELLEgirl is terug! B-Brave gaf het startschot met een pop-upconcert op de redactie

Bekijk hier de video!

Meer van Video's
20 articles
Dit is alweer de laatste vlog van Isabelle!
Nieuw vlog van intern Isabelle: over Montell!
Montell op de cover van ELLE – de video

She’s back! En hoe.

De ELLEgirl zomerspecial werd afgelopen vrijdag op spectaculaire wijze gelanceerd. De populaire boyband B-Brave kwam naar de redactie van ELLEgirl om het allereerste exemplaar overhandigd te krijgen van ELLE's hoofdredacteur Hilmar Mulder. Ter ere van het verschijnen van de eenmalige editie zongen Kaj, Samuel, Cassius, Dioni en Jai daarna voor de eerste keer live hun nieuwste single Verleiden, waarbij hartje Amsterdam kon meegenieten. De ramen van de redactie openden en het Koningsplein stroomde vol gillende, dansende en juichende meisjes die vanuit alle hoeken van de stad op het geluid waren afgekomen. Bekijk het allemaal in onderstaande video.

Advertisement - Continue Reading Below

ELLEgirls landelijke covercastingwedstrijd werd, zo was vandaag al op ELLE’s Instagram te zien, gewonnen door aanstormend model Roxy Krijgsman. (Congrats Roxy!). Zij schittert op de zomerse prent voorop ELLEgirl en treedt daarmee in de voetsporen van Doutzen Kroes en Lara Stone – om maar twee namen te noemen - die ooit ook hun coverdebuut bij ELLEgirl maakten.

In de speciale zomereditie van ELLEgirl (vanaf vandaag, 14 juli verkrijgbaar!), worden - niet geheel toevallig - de mannen van B-Brave het hemd van het lijf gevraagd over de liefde, relaties, vreemdgaan en hun vakantieplannen voor de zomer. En net als ELLEgirl van weleer draait deze zomerspecial om sterke, onafhankelijke, eigenzinnige en creatieve meiden. Van urban hippie Lotus (18) die opgroeit in een kunstcommune tot de avontuurlijke Pam (20) die deze zomer van Barcelona naar Berlijn rijdt in een Volkswagenbusje. Negen jonge Nederlandse talenten (waaronder een tattoo artist en een zestienjarige modeontwerper) maakten een selfie geheel in hun eigen creatieve stijl. En hoe is het om op te groeien in een bekende, supergetalenteerde familie? Onder meer Emma, dochter van Daphne Deckers, en Victoria, zus van coureur Max Verstappen, vertellen openhartig over hun jeugd.
 
Kortom: GO.GET.IT! Dinsdag 14 juli dus. En spread the word!

More From Video's
20 articles
Dit is alweer de laatste vlog van Isabelle!
Nieuw vlog van intern Isabelle: over Montell!
Montell op de cover van ELLE – de video
Video: ELLE X The Movement Models - de casting
Nieuw vlog van intern Isabelle!

ELLE's Hilmar deelt de eerste exemplaren van ELLEgirl uit aan B-Brave:

 

Fans kijken toe vanaf Koningsplein:

 

Bekijk hieronder snel de video! En luister hier naar B-Brave's single Verleiden op Spotify. Of download Verleiden op iTunes. (Muziek: Sky Adams, tekst: Brahim Fouradi, mix & master: Nikodem Milewski)