Wie wordt de Most Influential Model Online? Stem nu op jouw favoriet

De genomineerden zijn bekend!

ELLE reikt dit jaar voor het eerst de Style Influencer Awards uit, een bekroning voor dé online inspiratiebronnen op het gebied van stijl. Vijf categorieën zijn er en elke maand stellen we de genomineerden aan je voor.

In de hagelnieuwe ELLE (nu in de winkel!) zijn de drie genomineerden voor de categorie Most Influential Model Online bekendgemaakt. Ze behoren tot de wereldwijde top en bereiken met hun socialmedia-accounts miljoenen mensen, wat natuurlijk fiks bijdraagt aan hun sterrenstatus. Online behoren ze tot de invloedrijkste personen en zelfs zonder achternaam weet iedereen wie zij zijn. We hebben het over: Doutzen Kroes, Romee Strijd en Mirte Maas!

Advertisement - Continue Reading Below

STEM & WIN
En het leuke is: jij bepaalt mede wie er wint. Breng dus als de wiedeweerga op ELLE.nl/nextisnow jouw stem uit. Wie zijn stem vervolgens ook even deelt op Facebook maakt bovendien kans op een VIP-arrangement met oa 2 tickets voor de awardshow en een jaarabonnement op ELLE.

Deze bn'ers zijn al in de race voor de ELLE Style Influencer Award >

En de genomineerde bloggers voor de Next Influencer Award zijn… >   

 

De winnaar van het VIP-arrangement ontvangt persoonlijk bericht via Facebook. Over deze actie kan niet worden gecorrespondeerd.