Wat doen deze 3 celebs met H&M, Balenciaga en sokken(!)?

Wie doet het met wie?

Meest gelezen

> Sam Smith bereikte in een mum van tijd een supersterrenstatus en dat is ook in de modewereld niet onopgemerkt gebleven. De Stay With Me-zanger kondigde gisteravond zijn eerste samenwerking met een modehuis aan; de goedgeklede Brit doet een één-tweetje met Balenciaga.

Wat de samenwerking precies inhoudt is nog niet helemaal duidelijk, maar Sam zal in ieder geval te zien zijn in de Balenciaga's gloednieuwe herfstcampagnes. Op Instagram lichte hij vast een tipje van de sluier op:

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

 

> Ondertussen is ook Rihanna driftig aan het ontwerpen. Onlangs deed ze nog een gooi naar een carrière als tattoo-designer met een serie plaktatoeages en nu heeft ze zich gewaagd aan het ontwerpen van, jazeker, sokken. RiRi creëerde een limited edition capsulecollectie voor sokkenmerk Stance, met de (redelijk geniale) titel Murder Rih Wrote, geheel in de stijl van haar laatste video (die vind je hier). Het eerste deel van de collectie is al stijf uitverkocht, maar in september volgt de rest.

> En dan is er nog Katy Perry. Wij moeten even nog niet aan de feestdagen moeten denken (want hallo: ZON!), maar Katy trok alvast een behaaglijke kersttrui aan voor H&M. De zangeres neemt namelijk het stokje over van Lady Gaga als gezicht van H&M's Holiday campagne. De campagne zal vanaf november te zien zijn, maar hieronder vind je vast een klein voorproefje. Ho ho ho.

 

Gaat Alexander Wang weg bij Balenciaga? >

Lily-Rose Depp is het nieuwe gezicht van Chanel! >