Shop Céline, Dries Van Noten & meer designerlabels met belachelijke kortingen!

Kiki’s Stocksale is terug! Morgenochtend om 10.00 uur wordt het startsein gegeven voor een hagelnieuwe editie van de beste designersale die Amsterdam kent.

Meest gelezen

De keuze van Kiki – de Amsterdamse winkel van Kiki Niesten, eigenaresse van die beroemde, gelijknamige modewinkel in Maastricht – is binnenkort weer ‘Kiki’s stocksale’. En dat betekent precies wat je denkt dat het betekent: een walhalla van de mooiste designerkleding voor spotprijzen.

En als we zeggen spotprijzen, bedoelen we dat ook. De minimale korting op alle items is 70(!) procent. Een greep uit de labels die er over de toonbank zullen gaan: van Céline, Dries Van Noten en Azzedine Alaïa tot Marni, Lanvin, Gucci en Jil Sander. Dit keer is het winters goed dat je er scoort, zodat je meteen klaar bent voor het nieuwe seizoen.

Advertisement - Continue Reading Below

En het mooie is: ELLE-lezeressen krijgen op vertoon van de nieuwste ELLE (augustus) tijdens de eerste drie dagen aan de kassa nog eens EXTRA 10 procent korting! Hoe dichtbij gratis kun je komen? Zorg dus dat je eerst nog even snel langs de kiosk gaat, of je ELLE van thuis meeneemt. (Let wel: je ELLE is maar op 1 aankoopbedrag geldig).

KIKI’S STOCKSALE
Waar: Herenstraat 32, Amsterdam
Wanneer: va vrijdag 31 juli om 10.00 uur
Openingstijden: daarna iedere dag, van 10.00 tot 18.00 uur

Meest gelezen

Team ELLE selecteerde vandaag alvast haar favorieten:

 

Video! Zo stijl je de boho midi-jurk >