ALLES wat je moet weten over het dragen van de 'frong'

Meest gelezen

Khloé Kardashian maakte laatst nog een punt van de 'frong', Bey en Nicki rockte hem in de clip van Feelin' Myself en Miley Cyrus woont zowat in het ding. Nog nooit van de 'frong' gehoord? Geen zorgen: het is eigenlijk gewoon een heel hoog uitgesneden badpak en je kent hem allang.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Meest gelezen

In ieder geval: dat badpak has a moment. Ondertussen is het 't ingewikkeldste kledingstuk OOIT om te dragen, dus we gidsen.

1. Over alle blote delen die je ziet
De frong laat precies je 'muffin tops' onbedekt. Trainer Ryan Anthony, die het professioneler de 'lower core' noemt, legt uit dat je voeding even belangrijk is als je training, mocht je dit gedeelte van je lichaam in shape willen houden.

Over het eten:

'Het gaat niet om niet eten, het gaat om wel eten; maar weten wat te eten. Zorg dat je proteïne binnenkrijgt bij elke maaltijd en dat je veel groenten eet, en zorg dat je bij je ontbijt en lunch complexe koolhydraten binnenkrijgt, zodat je lichaam ze afbreekt, in plaats van opslaat als vet.'

Over het sporten:

'Je kunt van alles doen als je je eigen lichaamsgewicht gebruikt. Wees creatief in het bedenken van verschillende trainingsroutines, zolang je er maar voor zorgt dat je lichaam niet went aan één en dezelfde training. Hoe meer je je lichaam laat 'schrikken' van iets nieuws, hoe meer effect het heeft. Een aantal goede oefeningen voor strakke 'muffin tops':

1. Reverse Crunches2. Dead Bugs
3. Leg Raises
4. Mountain Climbers
5. Plank Jacks
6. Scissor Kicks
7. Heel Taps
8. Butt Ups

Voordat je fanatiek aan de Plank Jacks en Scissor Kicks gaat: vergeet niet te rusten. Anthony:

'Rust en herstel zijn net zo belangrijk als je training zelf. Je wil jezelf niet overtrainen. Begin drie keer per week te sporten en bouw dat langzaam op.'

2. Over je lichaamshaar
De frong vereist, overduidelijk, een brazilian wax. Maar dan ook de allerbeste. En niet op het laatste moment: om rode plekjes en bultjes te voorkomen, wordt geadviseerd twee dagen voordat jij je frong aan de wereld laat zien te waxen. Reny Ryan, specialist:

Advertisement - Continue Reading Below

'Waxen haalt beschermende laagjes van je huid. Blijf na het waxen daarom twee dagen uit de zon. Gebruik daarnaast na je wax een crème met aloë vera of een tea tree oil.'

 

Advertisement - Continue Reading Below

 

3. Over welke te kiezen
Een suggestie.

Meest gelezen

 

Met de klok mee: zwart, rood, zebra, zwart, turquoise, geel.

4. Over hoe je te gedragen in een frong
Eigenlijk moet je, om de frong echt te laten werken, jezelf gewoon feelen. Als in: luister non-stop naar Beyoncé en Nicki Minaj's Feelin' Myself, want da's ook wat Khloé Kardashian die fantastische Complex-shoot heeft opgeleverd. In het bijgaande interview:

'Khloé faces a mirror, the camera focusing on her, as she focuses on herself. 'Feeling Myself' comes on, and she pouts, does a quick hair fluff, and looks herself up and down for the last shot. There's no doubt whose moment it is now.'

 

En, omdat deze inmiddels vast in je hoofd zit:

 

Veel plezier.

Jane Birkin wil dat de Hermès-tas een andere naam krijgt >

Dit is wat je onderbroek zegt over jou >