Beyoncé kocht een paar schoenen zo duur als een huis

Want waarom niet?

Meest gelezen

Wat doe je als je álles al hebt? Dan koop je schoenen die níemand anders heeft. En vooral: kan betalen. Beyoncé is, zo weet The Birmingham Mail te melden, sinds kort eigenaar van een paar House of Borgezie’s Princess Constellation stiletto’s. Met 1290 diamanten bezette muiltjes ter waarde van zo'n € 284.373, die slechts door één andere persoon (uit Dubai, waar anders) eerder werden aangeschaft.

Advertisement - Continue Reading Below

Eigenaar van House of Borgezie, Chris Shellis, die - begrijpelijk - zijn lol niet op kan, is verteld dat Bey de schoenen zal dragen in haar nieuwste videoclip(!) die in de herfst uitkomt. ‘It’s the ultimate,’ liet de beste man weten. ‘If you want someone to model your creations, you can't get any better than Beyoncé.’

Meest gelezen

De House of Borgezie Princess Constellation stiletto’s - foto via ELLE.com

Was dat, en het feit dat het – halló – een nieuwe clip van Queen Bey betreft, nog niet genoeg reden om reikhalzend uit te kijken naar Die Nieuwe Videoclip, dan kunnen we nog melden dat Mevrouw Carter ook meteen een nieuwe met edelstenen bezette gouden riem van een luttele € 78.202 aankocht om in te shinen.

Van onderbroekenlol en badstoffen sokken naar oogverblindende designer-gear dus. Wij zeggen: zonnebrillen in de aanslag.

 

Money can't buy you love. Gwen Stefani en Gavin Rossdale gaan scheiden... >

Bff's Kendall en Gigi kleden zich zelfs hetzelfde tijdens een froyo-date >