Lenny Kravitz scheurt uit leren broek én draagt geen ondergoed

Jawel: Lenny’s ‘lans’ op je beeldscherm!

Meest gelezen

Nu al de grootste modeblunder van 2015. Mogen we dat zeggen? Ja, dat mogen we zeggen. Lenny Kravitz kreeg hem na zijn Strut World Tour-optreden in Zweden gisteravond op zijn naam. De 51-jarige rocker scheurde uit zijn leren broek, op de meest gênante plek ooit. Én leerde ons dat hij niet doet aan ondergoed…

U voelt hem al aankomen: Lenny’s lans nam hitsingle Fly Away, nadat het kruis van Lenny’s leren broek het begaf als gevolg van een gepassioneerde squat-beweging tijdens een gitaarsolo, iets te serieus. En geef het ding eens ongelijk, na jaren van opsluiting achter zweterig spandex en bodycon leer. Freedom!

Advertisement - Continue Reading Below

Lenny Kravitz back in the days - foto's: WireImage

Vlak na de squat kreeg Lenny zelf ook hoogte van zijn wardrobe malfunction en verdween een paar minuten van het podium, om in een crispy nieuwe leren broek zijn rentree te maken. Een aanwezige fan liet achteraf aan Daily Mail weten dat de zanger een 'Sorry, I ripped my trousers,' met het publiek deelde en de show voortzette alsof er niets was gebeurd.

Meest gelezen

Klasse, Lenny. We kunnen alleen niet beloven dat wij ook kunnen doen alsof er niets gebeurd is. Dankzij een oplettende fan en een smartphone met videofunctie is er nou eenmaal beeldmateriaal. 18 only...

 

UPDATE - Steven Tyler reageerde FENOMENAAL op #PenisGate, door Lenny een berichtje te sturen dat Lenny dan zelf weer op social media deelde. Briljant.