Olsen Twins door stagiaire aangeklaagd wegens uitbating

De Olsens hebben een dikke claim aan hun The Row-broek hangen.

Slecht behandeld werd ze er, en ze kreeg geen cent voor haar noeste arbeid. Als we oud-stagiaire van Mary-Kate en Ashley Olsens billion dollar bedrijf Dualstar Entertainment Group moeten geloven was het bittere ellende om voor de tweeling te werken. En ze laat het er niet bij zitten: de studente diende een aanklacht in, zo weet New York Daily News te melden.

Shahista Lalani is haar naam en ze werkte als onbetaalde kracht vijftig uur per week tussen mei en september 2012, blijkt uit de officiële rechtbankdocumenten. Die vijftig uur vulde ze oa met data invoeren, boodschappen halen voor medewerkers die wel betaald kregen, schoonmaken en naaien. Naar verluidt zou hetzelfde zijn gebeurd met zo’n veertig andere stagiairs, dus verwacht wordt dat Lalani nog wel wat bijval zal gaan krijgen van haar oud-collega’s.

Advertisement - Continue Reading Below

De Olsen Twins richtten Dualstar op toen ze nog maar zes jaar oud waren en sindsdien produceert het bedrijf van video's tot boeken en van poppen tot kleding. Noch de Olsens, noch een woordvoerder van Dualstar heeft tot nu toe op de case gereageerd.

Draagt Jay Z hier een copycat van een Nederlands ontwerp?! >

David Beckham zet (Harper-)haters in de hoek >