3 briljante stylingtips voor witte benen

Eerste hulp bij kleurloze kuiten.

Meest gelezen

Dus jij loopt vandaag wéér in lange broek of jurkje-met-iets-eronder omdat je witte benen het daglicht niet kunnen verdragen? Zo krijgen ze natuurlijk nooit een kleurtje.

Maar! Dat kan anders. Morgen al. Met deze drie simpele stylingtips.

Advertisement - Continue Reading Below

1. Puike patronen
Om de aandacht van je benen af te leiden is het slim om jurkjes of rokjes met patronen in te slaan. Het oog valt op dat opvallende printje in plaats van je kleurloze kuiten. Hallo gezellige stippen, bloemen of strepen. 

Meest gelezen

 

2. Kies je kleur
Zachte, neutrale kleuren vormen niet zo’n groot contrast met een bleke huid; ga voor lichtblauw of zachtroze. Probeer geel, wit en zwart te vermijden: deze tinten leggen extra nadruk op je porseleinen huidje. Wel een goed idee: felle nagellak op je tenen. Ook dit trucje zorgt ervoor dat het oog niét naar je kuiten wordt getrokken, maar een stukkie naar beneden. (En je voeten lijken meteen wat bruiner.)
 
 

3. Transparant trucje
Wil je toch graag een zwarte of witte jurk aan, maar durf je nog niet zo goed? Ga dan voor een iets met een doorzichtige of kanten onderkant. Zo zijn je benen niet honderd procent zichtbaar en pakken ze stiekem wél dat beetje zonlicht mee. Deze handige én stijlvolle tip (want: gespot op de straten van New York tijdens Fashion Week) vind je hier: 1, 2, 3, 4, 5, 6

P.S.      Benen shapen
Nóg een slim middel waar geen zelfbruiner of zonnebank aan te pas komt: body make-up, een foundation die je benen net even wat meer kleur geeft. Maak het af met een highlighter, die je aanbrengt op de plekken die het meeste licht vangen: de voorkant en achterkant. De beoefende make-upper kan nog wat bronzer aanbrengen op de natuurlijke lijnen van de benen. Deze komen tevoorschijn als je je knie optilt of wanneer je een squat doet. Zo krijgen je benen meer kleur en je hebt ze zó gecontoured, dat ze langer lijken. Win-win!
 
 
 
10 dingen die alleen vrouwen met een hele bleke huid herkennen >

‘Hoe krijg ik mijn zelfbruiner er op zónder strepen?’ >