Dit is jouw laatste kans op € 250 shoptegoed bij Omoda!

Doe snel mee...

Meest gelezen

OF JE SHOE MONEY WIL WINNEN?
Uhm, JA! September is schoenenmaand op ELLE.nl en van Omoda mogen we de hele maand, ie-de-re week, € 250 shoptegoed verloten onder trouwe bezoekers die toe zijn aan nieuwe schoenen. (Zijn we dat niet allemaal?)

Overbodig uit te leggen dat Omoda.nl bekend staat om het hysterische aanbod schoenen. Van Dr Martens tot Michael Kors, Fred de la Bretoniere tot Bronx, Nike en Timberland - Omoda.nl telt meer dan 250 mooie merken. En zoals dat gaat met goeie 24/7 webshops: vandaag besteld is morgen aan je voeten. Maar! Een real life shopsessie kan ook. Check hier waar je de dichtsbijzijnde Omoda-store kunt vinden.

Advertisement - Continue Reading Below

En dan terug naar die prijs. Wil jij kans maken op die € 250 shoptegoed? Dit is je laatste kans. Dus vul hier HEEL SNEL je gegevens in, start met duimen en doe ondertussen inspiratie op: want DIT zijn de 8 grote schoenentrends voor het najaar & de winter van 2015 >

 

De winnares van week 1:
Birgit Bergsma uit Breda

En de winnares van week 2:
Annet Wapenaar uit Rotterdam

Lucky bastard van week 3:
Renee Spierings uit Arnhem

Meest gelezen

Gefeliciteerd!

Komt jouw naam hier ook te staan? Doe snel mee!

Deze actie loopt tot 29 september 2015, de winnaar krijgt eind september persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden ingeruild. Deelnemers worden automatisch lid van de ELLE.nl-nieuwsbrief.