HOLLEN! ELLE's Topshop Unique-favorieten liggen nú in de winkel

Topshop Unique komt eindelijk naar Nederland. En jij kunt delen in de feestvreugde.

Meest gelezen

Topshop Unique, de edgy high fashion-lijn die ieder half jaar op de catwalk wordt geshowd tijdens Londen Fashion Week – precies, die show waar Kendall, Cara en consorten steevast front-row zitten – wordt binnenkort eindelijk ook in Nederland verkocht.

Je begrijpt: dit wordt natuurlijk goed gevierd. En wel met een kick-off in de Topshop-winkel aan de Amsterdamse Kalverstraat op 9 september, waar team ELLE haar favoriete items uit de hagelnieuwe herfst/winter-collectie (denk: luxe, maar dagelijks te dragen items, geïnspireerd op het Engelse platteland in de mix met cocktail hour), zal selecteren. Sterker nog: dat hebben we stiekem al gedaan in onderstaande video, waarin we je ook meteen voorzien van onze favoriete combinaties.

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

 
Maar! Er is meer. De eerste klanten die iets uit de Topshop Unique-collectie shoppen, krijgen een Topshop & ELLE goodiebag twv € 65 cadeau, met daarin 3 Topshop-beautyproducten een halfjaarabonnement (6 nummer) op ELLE. Op=op uiteraard.

 

 
Nog meer voorpret? In onderstaande video bekijk je de volledige catwalkshow van de herfst/winter 2015-collectie, vol klassieke items in een stoere nieuwe jas. Maak maar op, die verlanglijst. Vanaf 9 september hangt dus een steengoede selectie van deze items in de Topshop-winkel aan de Kalverstraat 48. Tot dan!