Win: showstoppers uit de Ganni X Sophie Bille Brahe-collectie

Dit wil je.

Dit is zo'n typisch geval van 1 1 = fantastisch. Het Deense modelabel Ganni lanceert dit najaar eindelijk de langverwachte en veelbesproken samenwerking met fine jewellery designer Sophie Bille Brahe. De collectie zal alleen in geselecteerde Ganni-stores en via Ganni.com verkrijgbaar zijn. MAAR! Jij, als trouwe ELLE-lezer, maakt nu exclusief kans op een item uit deze bijzondere Deense samenwerking.

Advertisement - Continue Reading Below

ONE OF A KIND
De 24-karaats vergulden sieradenset van de hand van Sophie Bille Brahe bestaat uit een ketting, armband, oorbellen en bijpassende ring en is gebaseerd op de stijl van Ganni's herfst/winter 2015-collectie. Met in het achterhoofd de slang als symbool voor de donkere en verborgen kanten van de mens...

Het resultaat is allesbehalve donker en ronduit hebberigmakend. En jij maakt dus kans op een item uit deze one of a kind hangemaakte sieraden! Onder de deelnemers mogen we de armband en een paar oorbellen verloten.

Het enige wat jij hoeft te doen is snel in dit formulier je gegevens invullen >

Good luck!

 

Deelnemen aan deze actie kan tot en met dinsdag 15 september 2015. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd, winnaars krijgen persoonlijk bericht. Prijzen kunnen niet worden ingeruild. Deelnemers worden automatisch lid van de ELLE.nl-nieuwsbrief.