Wolfboots

Modemust voor op je verlanglijst!

Gevaarlijk goed Deze Wolfboots van de Nederlandse schoenenontwerpster Roswitha van Rijn zijn nul fout. Beetje gypsy, beetje street, beetje rock. Nu op je verlanglijst zetten dus. Of gewoon zelf kopen.

 

Trouwens.. Ze zijn helemaal handgemaakt en van een speciaal gelooid buffelleer. Daardoor vormen ze zich helemaal naar je voet. Verder zijn ze warm in de winter, maar kun je ze zomers ook prima zonder sokken aan.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Erin Wasson is al fan, zij werd in de schoenen gespot. In Nederland gingen Birgit Schuurman en Jacqueline Govaert overstag.

 

Kleurenpalet. Je kunt ze trouwens in zwart, bruin, turquoise en navy kopen, in simpele versies maar ook met kralen en veren. Zit jouw favoriet er niet bij? Je kunt ze ook laten ontwerpen.

 

Kost dat? Simpele versie: 200 euro. Bewerkt: 310 euro. En als je ze laat ontwerpen, dan kosten ze ook 310 euro. Roswitha: 'Ik ga er niet boven zitten, het is wel kredietcrisis hè.'

 

In Nederland te koop in:

 

AMSTERDAM
La Beuf Shoes, Zeedijk 45 / Code Gallery Store, Oudezijds Achterburgwal 121 / Open It’s A Shop, Nieuwezijds Voorburgwal 291 / workshop Roswitha van Rijn, Oudezijdsvoorburgwal 97

EINDHOVEN
Strijp X, Crossover Store, Glaslaan 2

 

Meer info via info@wolfboot.com www.roswithavanrijn.nl