Breaking! & Others Stories kondigt samenwerking met groot modehuis aan

Kijk, daar worden wij nou blij van.

Meest gelezen

Wie-o-wie? Drumrolls please…

& Other Stories, één van onze favoriete modeketens, dook haar beroemde Co-lab in met: Rodarte! Oftewel de gezusters Mulleavy uit Los Angeles.

Wat kunnen we verwachten? Ready-to-wear, accessoires én schoenen (oh, de schoenen in bovenstaande sneak peek!), met – we citeren Team & Other Stories: –  ‘onverwachte contrasten en zorgvuldig gekozen materialen, waarbij de creativiteit van het ontwerpersduo duidelijk terug te zien is’. Rodarte staat bekend om haar artistieke mix van couture, vrouwelijkheid en zichtbare Californische invloeden.

Advertisement - Continue Reading Below

‘We zijn enorm enthousiast om met deze speciale samenwerking Rodarte’s verhaal te vertellen in een nieuwe omgeving,’ aldus Kate en Laura Mulleavy zelf. De unieke positie van & Other Stories in de mode-industrie heeft ons de mogelijkheid gegeven een bijzondere collectie neer te zetten.

De spring/summer 2016 co-lab collectie met Rodarte is een vervolg op eerdere Co-lab creaties van de hand van oa zangeres Lykki Li, modeontwerpster Vika Gazinskaya en illustratrice Alyson Fox.

Meest gelezen

Vanaf komend voorjaar kunnen we Rodarte X & Other Stories in de winkels en online inslaan. Bekijk hier, om alvast in de mood te komen, even de spring/summer 2016-catwalkshow van Rodarte terug.

Kate en Laura Mulleavy van Rodarte - foto: & Other Stories

Wil jij naar New York voor het lanceringsfeest van de H&M x Balmain-collectie? >