WIN! 'n Gift voucher van Dante°6 twv € 400

Maak kennis met Dante°6 op een wel hele aantrekkelijke manier.

Schrijf je nu in via de website (www.dante6.com) en maak kans op een gift voucher twv € 400, zodat jij zelf een complete Dante°6-outfit kunt uitzoeken in de webshop. Waar wacht je nog op?
 
OVER DANTE°6
Al sinds meer dan 5 jaar is Dante°6 één van de toonaangevende collecties in de Nederlandse modewereld. Ontworpen en gemaakt voor de kosmopolitische vrouw die zelfverzekerd in het leven staat en moeiteloos modetrends met haar eigen unieke stijl combineert. Altijd verrassend en oprecht.
 
In de Dante°6-webshop vind je de nieuwe Fall-Winter ’15/16-collectie. Pure elegantie met een clean stoer randje. Rijke materialen als fijn cashmere, plonge leather en gewassen zijde worden gecombineerd met technische light weight neoprene voor een internationale look.
 
Laat je op de website inspireren door de trendreports en lees People’s Choice, waarin toonaangevende fashion-insiders hun favoriete tips en adressen prijsgeven.
 
Dante°6 is naast de eigen webshop internationaal verkrijgbaar in meer dan 10 landen bij de betere fashion-retailer. In Nederland onder meer bij de Bijenkorf en binnenkort ook in de eerste Dante°6-flagshipstore in Rotterdam.

Advertisement - Continue Reading Below