Sterren springen voor Burberry

Christopher Baileys sterrencast voor de kerstcampagne springt een gat in de lucht in de nieuwste Burberry-trenchcoats. Aangevoerd door de benjamin van het stel; Romeo Beckham. Of moeten we zeggen Billy Elliot?

Meest gelezen

De nieuwste Burberry-campagnefilm is immers een ware ode aan de 15e verjaardag van deze beroemde musical. Alle sterren doen de openingsscène uit de musical na, waarin Billy springt op zijn bed, en niet voor niets zijn oa Elton John (schrijver van de muziek van Billy Elliot) en Julie Walters (actrice in de gelijknamige film) in de campagne te zien. En we moeten toegeven: Romeo – inmiddels heeft de Beckham-telg al meerdere Burberry-campagnes op zijn naam staan – is een verdomd goeie Billy.

Advertisement - Continue Reading Below

Leuk weetje: de campagne heeft ook nog een filantropische tint. De originele productie van Billy Elliot bracht ooit een stroom van giften voor de lokale bevolking van Easington, County Durham op gang, waar de film werd opgenomen. Geïnspireerd hierop deed Burberry een donatie van 500.000 Britse pond aan de goede doelen Place2Be en de County Durham Community Foundation die projecten opzetten die focussen op onderwijs, training en werkgelegenheid in het gebied. De sterren in de Burberry-film – van Naomi tot Romeo tot Rosie (en haar broer!) – deden bovendien dit keer ook allemaal vrijwillig mee om zo hun salaris ook te kunnen doneren aan het goede doel.

Meest gelezen

Burberry’s kerstcampagnefilm zal vanavond officieel worden gelanceerd. Hier zie je alvast wat kiekjes en behind the scenes shots:

Naomi Campbell en Rosie Huntington-Whiteley

Advertisement - Continue Reading Below

 

James Bay en Romeo Beckham

Advertisement - Continue Reading Below

 

Meest gelezen

Toby Huntington-Whiteley

 

Naomi Campbell

Advertisement - Continue Reading Below

 

Elton John

Advertisement - Continue Reading Below

 

Meest gelezen

Rosie Huntington-Whiteley en James Bay

 

Michelle Dockery

 

James Corden

 

Julie Walters