Solliciteer dit weekend nog naar die ene redactie-stageplaats bij ELLE.nl

Je hebt nog tot maandag om je sollicitatie door te sturen...

Gemist? Laat alles vallen, staak je weekendplannen en stort je op dat toestenbord. Je hebt nog tot maandag de tijd om de motivatiebrief van je leven te schrijven. Want: ELLE.nl heeft slechts 1 stageplaats vrij op de webredactie, vanaf 1 januari 2016.

Wat verwachten we van jou?
> dat je een enthousiaste en gemotiveerde derdejaarsstudent(e) van de School voor Journalistiek bent of een andere media-opleiding;
> dat je aantoonbare schrijfervaring en een duidelijke liefde voor de online journalistiek hebt;
> dat je een briljant webredacteur in de dop bent, die graag en snel leert, zelfstandig werkt, initiatief neemt en weet & aanvoelt wat bij ELLE.nl past en wat niet.

Advertisement - Continue Reading Below

Wat jij daarvoor terugkrijgt?
Een zeer (zeer!) inspirerende en bruisende stageplaats op de redactie van de beste modewebsite van het land, middenin het centrum van Amsterdam. Verwacht een gezellige, gedreven redactie, die altijd op zoek is naar het laatste nieuws op het gebied van mode, beauty en lifestyle. Het schrijftempo ligt hoog, net als de kwaliteit van de teksten. Maar er wordt uiteraard niet alleen snoeihard gewerkt: er is ook ruimte voor het nodige vermaeck.

Ben jij de razende webredacteur in spé die we zoeken? Mail NU je motivatiebrief en CV naar maria.de.wit@hearst.nl o.v.v. Vacature Stage ELLE.nl, voeg hier een eerder geschreven artikel bij en drie ideeën voor onze website.

Succes!