ELLE Style Awards 2009

De winnaars zijn bekend! Bracha van Doesburgh is de meest stijlvolle BN’er des lands.

Mode, cocktails, bubbels en nog meer mode in Amsterdam gisteravond. Neerlands' fashion incrowd was afgereisd naar de Gashouder op het Westergasterrein om te zien wie de felbegeerde Gouden Pumps in ontvangst zouden nemen,

 

PERSONAL STYLE

Grote winnaar van de avond was actrice Bracha van Doesburgh. Ze won de ELLE Cointreau Personal Style Award voor haar eigenzinnige stijl. ‘Bracha is meer dan alleen mooi, ze heeft humor, talent, smaak én klasse. Zo veelzijdig als Bracha als actrice is, zo veelzijdig is haar kleedstijl,‘ aldus ELLE-hoofdredactrice Cécile Narinx. ’Ze kan meisjeachtig, ultravrouwelijk of stoer voor de dag komen, en toch blijft ze altijd Bracha – of ze nu een jeans draagt of Chanel, of ze in vlammend rood verschijnt of ingetogen zwart.’

Advertisement - Continue Reading Below

 

Doesburgh won het, mede dankzij de massale stemmen op ELLE.nl, van concurrenten Daphne Bunskoek, Estelle Gullit, Ilse DeLange en Birgit Schuurman.

 

AND THE WINNERS ARE….

Maar er waren meer prijzen. Zo ging de felbegeerde ELLE-H&M Stylist Award voor het grootste stylingtalent naar Wenda Torenbosch, die met haar antieke thema een overtuigende show neerzette. Beste model is Lara Stone, zij sleepte de Ergorapido Model Award in de wacht.

Meest gelezen

 

Visagist Ellis Faas won voor de tweede keer op rij. Zij nam de HP Make-up Award mee naar huis. Jan Welters nam de Canon Photography Award in ontvangst en ook haarstylist Hester Wernert viel in de prijzen. Zij kan de John Frieda Hair Award op de schoorsteenmantel zetten. Fotografe Petra van Bennekum, van fotografenduo Petrovsky & Ramone, werd verkozen tot Dior (b)ELLE van het bal.

 

Kijk hier voor een impressie van ELLE Style Awards...