Kylie & Kendall Jenner over hun kerstcollectie voor Topshop

Kerst komt vroeg dit jaar! Over drie dagen ligt-ie al in de winkel; de speciale kerstcollectie van Kylie en Kendall Jenner voor Topshop. Als eerste in Nederland mogen wij ALLE beelden laten zien (bekijk de prachtfoto's hier) én mochten we mailen met de twee over hun lijn én kerstplannen.

‘Wat is volgens jullie de ultieme look voor kerst?’
Kylie & Kendall: ‘Glitters! Er gaat niets boven het toevoegen van een glimmertje en dat hoeft echt niet over the top te zijn. Glitters geven dat echte kerstvakantiegevoel weer. Truien horen trouwens ook echt bij kerst. Een oversized gebreide trui moet je gewoon hebben. In onze collectie hebben we geprobeerd onze eigen stijl een eigenwijze kerst-twist gegeven. Alle stukken zijn zowel elegant als edgy. Er zit daarom veel zwart in, wat de stukken ook ideaal maakt als cadeau voor onder de boom. Plus je kunt ze heel goed na of voor de kerstdagen dragen.

Advertisement - Continue Reading Below

‘Welk item kunnen jullie vrienden verwachten als kerstcadeau?’
Kylie & Kendall: ‘Het Varsity jack. Daar wordt iedereen blij van.’

‘Hoe vieren jullie dit jaar kerst?
Kylie & Kendall: ‘Kerst is het allerfijnste moment voor ons. Iedereen in onze familie neemt tijd vrij zodat we bij elkaar kunnen zijn en even quality time hebben. Wij hebben nu ook ieder een eigen huis, dus het wordt onwijs leuk om op alle verschillende plekken de feestdagen te vieren. Het hoogtepunt is de versiering in het huis van onze moeder. Zij is echt de expert in decoreren. Het is ieder jaar weer een verrassing wat ze er van maakt. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Wij zijn al druk aan het nadenken hoe wij onze huizen gaan aankleden.’

‘Nog een speciaal kerstliedje om in de mood te komen?’
Kylie & Kendall: ‘Alle klassiekers natuurlijk, maar Maria Carey’s All I want for Christmas staat steevast op repeat.’

 

De Kylie Kendall-collectie voor Topshop telt 15 verschillende items en is vanaf 20 november verkrijgbaar in de winkels van Topshop en online op Topshop.com. Prijzen zijn vanaf € 40.