Primeur! Hier zie je La Perla's nieuwe campagnebeelden voor het eerst

En er is een Nederlands model involved...

Meest gelezen

Voor de 32 uur durende shoot van La Perla's s/s 2016-campagne werden 35 paar schoenen gebruikt, 53 fantastische looks aangepast en waren er 76 mensen aan het werk. En wij mogen je vandaag de allereerste beelden laten zien. 

Modellen Mariacarla Boscono, Natasha Poly, Liu Wen en Nederlands trots Wouter van Peelen werden in Londen onder de creatieve leiding van Fabien Baron vastgelegd door fotografenduo Mert Alas en Marcus Piggott. Ieder model vertegenwoordigde een aspect van het merk. Mariacarla Boscono de theatrale sensualiteit, Liu Wen de natuurlijke en harmonieuze elegantie en Natasha Poly in haar fonkelende zwarte bodysuit stond voor luxe. Het ondergoed, de nachtkleding, badmode en loungewear voor mannen werd uitgebeeld door het Nederlandse opkomende model Wouter van Peelen - die ook al het gezicht was voor oa Cartier fragrance en eyewear.

Advertisement - Continue Reading Below

Behalve de campagnebeelden hebben we ook exclusief backstagebeeld van de 3x 8 uur durende shoot waar overigens goed voor de modellen werd gezorgd. De catering bestond uit macrobiotisch eten, verse sappen, pralines, fruit jellies en pure chocola. Weet je ook meteen wat modellen op de set eten...

Vanaf begin januari zal de s/s 2016 collectie van La Perla te koop zijn bij de boetiek op de P.C. Hooftstraat 55.

Meest gelezen

 

Mariacarla Boscono voor La Perla s/s 2016
Advertisement - Continue Reading Below

 

 Liu Wen voor La Perla s/s 2016
Advertisement - Continue Reading Below

 

Meest gelezen
Natasha Poly voor La Perla s/s 2016

 

Wouter van Peelen voor La Perla s/s 2016

 

Liu Wen Backstage La Perla s/s 2016

 

Natasha Poly backtage La Perla s/s 2016

 

Wouter van Peelen backstage s/s 2016