De mooiste sieraden van Rotterdam

Onder het smog en tussen de hoge gebouwen, bevinden zich drie pareltjes van sieradenmakers. Wij stellen ze voor.

Meest gelezen

Zou het iets te maken hebben met de smog die in de Rotterdamse lucht hangt? Dat dit zorgt voor een perfect sieradenklimaat? Is het de sobere architectonische omgeving, de eenvoud van het Rotterdamse zijn, het leven zonder opsmuk wat resulteert in mooi vormgegeven minimalistische sieraden? Het doet er niet toe. Wij introduceren je drie sieradenmakers die bekend staan om hun Rotterdamse inborst en style.  

Advertisement - Continue Reading Below

SIERADEN VOOR SOLDIERS
Merrel Westhoff van Monocrafft ging dan afgelopen oktober niet met ELLE’s best online fashion entrepeneur award naar huis, dat betekent niet dat de ontwerpster buiten de spotlights staat. Integendeel, het gaat ontzettend goed met de Rotterdamse. Haar fanbase groeit nog steeds en reikt van Singapore tot aan New York. Merrel laat zich inspireren door symmetrie, patronen, architectuur en cultuur, iets wat je terugziet in haar sieraden. Alle sieraden zijn van zilver en worden met de hand gemaakt. Volg ook  de Instagram-account van Monocrafft voor je dagelijkse dosis schoonheid volgens Merrel.

Meest gelezen

 

 

Advertisement - Continue Reading Below

www.monocrafft.com

Advertisement - Continue Reading Below

SURVIVAL OF THE FINEST
The Boyscouts van Zelda Beauchampet is een mode-label met sieraden, tassen en accessoires. Ze laat zich inspireren door de kosmopolitische omgeving van de stad en combineert  hedendaagse mode met de esthetiek en traditie van de scouting. Zelda gebruikt altijd hoogwaardige materialen voor haar producten en gelooft in lokaal vakmanschap. The Boyscout wordt wereldwijd verkocht en is tevens verkrijgbaar via haar webshop.

Meest gelezen

 

www.theboyscout.com

‘EVERYDAY IS A DAY TO BE BEAUTIFUL’
Onder het mom ‘everyday is a day to be beautiful’ ontwerpt Charlotte Wooning sinds 2005 minimalistische en verfijnde sieraden, die met veel aandacht en zorg met de hand worden gemaakt in haar Rotterdamse atelier. Charlotte Wooning viert dit jaar het 10-jarige bestaan van haar gelijknamige sieradenlabel. Om dit jubileum te vieren, lanceert zij een speciale ‘Celebration’-collectie met unieke ontwerpen. Deze feestelijke collectie is tezamen met haar reguliere collectie te koop via haar webshop en op vrijdag van 12.00 tot 18.00 in haar atelier aan de hoogstraat 8a.

 

 

www.charlottewooning.com