Zien! Exclusieve foto's van Stella McCartneys starstudded feestje

Johnny Depp die optreedt met Marilyn Manson? Orlando Bloom die de foto's verzorgt? Deze dag kon niet beter starten.

Meest gelezen

Je kunt het niet gemist hebben: vriendin van de sterren Stella McCartney gaf een feestje. En als dochter van een Beatle doe je dat zoals het hoort: met een zingende Beach Boy (Brian Wilson) on stage tijdens de presentatie van je herfst 2016-collectie in de iconische Los Angeles platenzaak Amoeba Music. In het bijzijn van zo'n beetje voltallig celeb-ville (bekijk hier de eindeloze rits bekende koppen op de zwarte loper).

Advertisement - Continue Reading Below

En dat is nog niet alles: ook Pink performde én Johnny Depp klom op het podium voor een stevig robbertje gitaren, samen met Marilyn Manson. Dochter Lily-Rose en nieuwbakken eega Amber Heard keken toe en Pirates of the Caribbean-collega Orlando Bloom schoot de foto's voor in de familie-albums.

Meest gelezen

 

Advertisement - Continue Reading Below

 

Advertisement - Continue Reading Below

 

 

Meest gelezen

 
Het was de eerste keer dat McCartney in Los Angeles showde. Iets wat ze alleen wilde doen als Amoeba Music ein-de-lijk ja zou zeggen, wat ze eerder zo ongeveer alleen voor - daar zijn ze weer - de Beatles deden...

Stella, mocht je nog eens een feestje geven, bel ons.

En omdat het heus ook om de kleding gaat: enkele lookbookfoto's van de eclectische herfst 2016-collectie die gisteren geshowd werd:

 

Zien: ALLE sterren op de zwarte loper bij Stella McCartney >

Bron: ELLE.com, foto's: WireImages & Stella McCartney