Robert Pattinson ontwerpt nu kleding

Dit hadden we écht niet verwacht...

Bij Robert Pattinson denk je nou niet meteen 'stijlicoon', maar de acteur stort zich toch in de modewereld. En dit keer niet als gezicht van Dior, máár... met een eigen kledinglijn.

Juistem, R-Patz is nu een ontwerper. Soort van. In het nieuwe nummer van 't Franse tijdschrift Numéro vertelt de Brit over zijn nieuwste project:

'Ik ben begonnen met het maken van kleding. De afgelopen twee jaar ben ik naar allerlei productiemensen en ambachtslieden gegaan en zij zijn al begonnen met het maken van een paar items. Ik vind het te gek om te doen. Mijn stijl wordt beïnvloed door de verschillende steden waar ik graag heen ga. Daar ga ik vervolgens op zoek naar verschillende stoffen en locale ambachten. In Los Angeles is het bijvoorbeeld heel makkelijk om te werken met denim en om items te maken die geïnspireerd zijn op workwear. In Engeland doe ik meer met wol en knitwear. Wat ik doe is behoorlijk veelzijdig; kleding voor mannen en voor vrouwen, dingen die ik maak met vrienden... Maar ik ga niet te veel in detail, ik wil namelijk niets jinxen.'

Advertisement - Continue Reading Below

Wat een tease... We zijn nu al razend benieuwd naar dat eerste lookbook Rob.

Rihanna showt een bizarre, nieuwe manier om je tas te dragen... >