Chanel reageert! Dit is wat het modehuis zegt over het vermeende vertrek van Karl Lagerfeld

Hardnekkig gerucht of waarheid?

Update 20/4/2016:

Chanel heeft vandaag gereageerd op het gerucht dat Karl Lagerfeld binnenkort met pensioen gaat. Het statement van het modehuis luidt: 'The rumours about Mr Lagerfeld discontinuing the collections and the Cruise Collection show in Cuba being the last are unsubstantiated.' Ongegrond dus, niet op waarheid berust.

Zo, is dat ook weer uit de lucht.

Deze ontwerper stapt wél op, zo werd gisteravond bekendgemaakt >

Advertisement - Continue Reading Below

 

Origineel bericht op 19/4/2016:

Stop de persen, Karl Lagerfeld die stopt? Zou het echt?

Mode-insiders fluisteren al een tijdje dat de 82-jarige ontwerper zijn schetspen aan de wilgen hangt, en dat Chanels Cruise-show in Cuba (volgende maand) wel eens zijn laatste ‘modekunstje’ zou kunnen worden.

PageSix.com meldt nu dat een vriend van Lagerfeld zou hebben gezegd dat Der Kaiser ‘erg moe’ is. ‘Het gaat niet goed met hem en hij is er klaar voor om te stoppen,’ aldus de vriend.

Meest gelezen

TRIPLE CREATIVE DIRECTOR
Lagerfeld staat al sinds 1983 aan het roer bij Chanel en doet het Italiaanse modehuis Fendi, waar hij sinds 1965 werkt, er 'ook nog steeds even naast'. Daarbij is hij natuurlijk ook creatief directeur van zijn eigen label Karl Lagerfeld. Hij liet zich eerder in de media – op z'n Karls – uit dat hij pas zou stoppen met werken als hij dood zou zijn.

Zou-ie nu dan toch eerder stoppen? Chanel zonder Karl is eigenlijk als tosti zonder kaas, 'n martini zonder olijf… We gaan er nu dus nog maar even vanuit dat het roddels zijn, maar laten we eerlijk zijn: de beste man wordt dit jaar 83 lentes ‘jong’...

Karl Lagerfeld: de man van de catwalk >