We kijken de stijl af van Rosie Huntington-Whiteley

Rosie Huntington-Whiteley zien we graag. Aan de arm van hunk Jason Statham op de rode loper in een geweldige jurk, als Angel paraderend op de catwalk voor Victoria's Secret, of in een casual doch chique outfit op een of andere exotische luchthaven op een paparazzi-foto.

Ze ziet er altijd uit om door een ringetje te halen en weet van elk item iets cools te maken. Nogal wiedes dat UGG haar heeft gekozen tot merkambassadeur. Hoe doet ze dat toch? We namen haar stijl onder de loep.

Meest gelezen

1. Ze heeft geluk gehad met haar genen...
Bovenal. Dat staat als een paal boven water natuurlijk!

2. She learned from the best
Ze zegt hier zelf over: 'Ik werk elke dag met de besten uit het vak, dus ik heb de afgelopen jaren het een en ander opgepikt. Het duurt even om je persoonlijke stijl te ontwikkelen en te ontdekken waar je je goed bij voelt. Je stijl verandert ook in de loop der jaren. Ik check ook vaak Pinterest of blogs en magazines om inspiratie op te doen.'

Advertisement - Continue Reading Below

3. Ze houdt van basics en is stijlvast
Overdag draagt Rosie zo comfortabel mogelijke kleding. Ze volgt de mode niet echt op de voet, omdat ze zich dan niet zichzelf voelt. Ze is super stijlvast en kiest vaak voor basics, in neutrale kleuren, waardoor de aandacht nog meer uitgaat naar haar schoonheid, mooie haar en prachtige lijf. Je betrapt haar nooit op schreeuwerig neon, wilde prints of met gekke plateau zolen. Eigenlijk is haar stijl simpel en relaxed. 

Meest gelezen

4. Ze heeft vliegveldstijl tot kunst verheven
Rosie heeft net als wij allemaal een favoriete vliegtuig-outfit; ze draagt het liefst UGGs, een legging en een comfy trui tijdens een lange vlucht. Maar de truc is, dat ze die aan boord pas aantrekt. Voordat ze landt, trekt ze haar chique outfit pas weer aan, vandaar dat ze altijd zo classy van boord - en in de bladen - komt. Ook drinkt ze zoveel mogelijk water en haalt ze altijd haar make-up eraf.

5. Ze maakt stijlitems van basics 
Een dame die zo stijlvast en klassiek is, maakt van basics echte stijl-items. Daarom is het ook niet gek dat UGG Rosie gekozen heeft als eerste wereldwijde vrouwelijke ambassadeur. En wat blijkt? Rosie vertrouwde ons toe wat ze kocht van haar eerste modellensalaris op 16-jarige leeftijd... Jawel, UGGs! En nog steeds is ze fan van deze knuffelschoenen.

6. Compleet zichzelf
Deze campagne is voor Rosie de kans om een keer anders uit de hoek te komen en meer van zichzelf te laten zien. Eindelijk kan ze een keer casual, en toch stijlfähig voor de dag komen, en dat doet ze oh-zo jaloersmakend goed.

Advertisement