Als Anna Ewers je niet aan het zweten krijgt weten wij het ook niet meer

Bekijk hier als eerste de nieuwste campagnevideo van het topmodel voor Zalando.

Meest gelezen

Zalando zoekt het dit seizoen in de sportieve hoek. Nam Beyoncé je in april nog mee het (Ivy) park in voor een fikse sportbeurt, nu sleept topmodel en gezicht van de webshop, Anna Ewers (je zag haar eerste video voor Zalando hier), je de baan op. De atletiekbaan, het basketbalveld, de tennisbaan; welke baan maakt niet uit, als er maar bewogen wordt. En niet alléén tijdens het sporten...

'Fashion meets sports' is namelijk Zalando's motto van dit seizoen. Sportkleding verwerken in je dagelijkse stijl. En dat niet alleen omdat het een trend is, maar gewoon, om iedere dag net wat actiever te gaan zijn dan je normaal gesproken bent. Goed streven toch? En als dit dan tevens dient als excuus om nieuwe kleren te kopen, wie zijn wij dan om je tegen te houden.

Advertisement - Continue Reading Below

Doen we dus niet. Sterker nog: we mogen je hier als eerste de gloednieuwe commercial met Anna (die onlangs nog de titel Model of the Year 2015 voor de neus van Kendall Jenner en Gigi Hadid weggriste) laten zien. Plus behind the scenes-materiaal, én een van de uiteindelijke campagnebeelden.

Let vooral ook even op dansers iDance Mikey en de nog piepjonge Lil Phoenix (check haar Instagramaccount!), die ook te zien zijn in de commercial.

Meest gelezen