Zayn Malik is te cool om matchende schoenen te dragen

Zayn: het sTYLe iCoOn.

Meest gelezen

Och Zayn, never a dull moment met jou. Die keer dat je zei dat je eigenlijk nooit in One Direction wilde zitten of die dag dat het internet ontplofte omdat je een gezichtstattoo genomen zou hebben. En dan heb ik het nog niets eens gehad over het feit dat je de titels van je nummer oP dEZe mANIer sCHRijft. Zo kewl.

 

Dit keer wist Zayn iedereen weer eens te out-cool'en door, très hipster, te gaan hiken in Malibu, wat in z'n algemeenheid al heel cool was, maar hij nog even iets cooler wist te maken.

Advertisement - Continue Reading Below

Zayn ging heus niet de tracks op met simpele gympen, neen. Hj besloot twee verschillende schoenen (TWEE VERSCHILLENDE SCHOENEN!) aan te trekken. Damn Zayn, je houdt me altijd scherp.

Om de coolness compleet te maken zat aan één voet een zwarte Yeezy-sneaker (jep, ik ben officieel jaloers) en aan de andere voet een simpele leren nette schoen. MIND = BLOWN:

 

Meest gelezen

 
(Let vooral ook even op de dame naast 'm die flessen drank draagt (ZO COOL!).)

Nu kun je misschien denken dat Zayn al wat van die drank had gehad en per ongeluk twee verschillende schoenen heeft aangetrokken, maar NATUURLIJK NIET. Daar is-ie te cool voor. Dit is namelijk een ding dat onder Kanye West/Yeezy-fans is begonnen. Menswearblogger Chris Black werd ook al gespot met verschillende Yeezy's aan zijn voeten:

 

Kanye West gaat zo freakin' #proud zijn.