Terwijl je dit leest had je al Kate Moss’ eigen kleding kunnen dragen

In de categorie ‘briljante designersamenwerkingen’: Kate Moss X Equipment – als je het ons vraagt haar beste design-klus tot nu toe.

Meest gelezen

Altijd al fan geweest van de feilloze stijl van Kate Moss? Het is nu nóg makkelijker geworden om die look te ‘copy pasten’: het supermodel is aan het ontwerpen geslagen voor het Franse label Equipment. En niet onverdienstelijk.

KATE MOSS MEETS DAVID BOWIE
De capsulecollectie schreeuwt rockstar meets nineties, met een vleug Ziggy Stardust, en zit vol items die zo uit de garderobe van Moss lijken te komen. Blazers, pyjamabroeken met panterprint, zijden sjaaltjes, perfecte truien van kasjmier, een military jasje, slipdresses en heel veel zijden bloezen… we want it all!

Advertisement - Continue Reading Below

De Kate Moss X Equipment-capsulecollectie is vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij online designerboetiek Net-a-Porter.com en in de webshop van Equipment zelf. (Prijzen va € 105.)

Pssst… Onze drie favoriete looks zijn het zijden pyjamapak met panterprint, de lange slipdress en het perfecte zwarte colbert met bloes en skinny scarf, mocht je het je afvragen.

Meest gelezen

 

 

 
Meer briljante designersamenwerkingen >