Zien! Eddie Redmayne het model

De Britse acteur mag zich tot het rijtje mooie mannen van Prada rekenen; Eddie is het nieuwe gezicht van de menswear-campagne van het Italiaanse label.

Meest gelezen

Vele bekende koppen gingen hem voor – zo stonden oa Jamie Bell, Willem Dafoe, Gary Oldman en Garrett Hedlund al in 2012 model voor Prada Menswear, de jaren daarop volgden acteurs als Dane DeHaan, Benicio Del Toro, Aaron Taylor-Johnson, Harvey Keitel, Michael Pitt, Ethan Hawke, Jack O’Connell, Miles Teller, Ansel Elgort en many more

Dat Miuccia Prada een goede smaak heeft qua mannelijk schoon bewijst ze dus ook dit seizoen maar weer door de mateloos populaire (en, ahum, aantrekkelijke) acteur te strikken voor de herst/winter-campagne van Prada’s mannenlijn.

Advertisement - Continue Reading Below

Fotograaf Craig McDean schoot de campagnefoto’s voor het Italiaanse label, waarin de 34-jarige Redmayne te zien is in winterse items als een bontgekleurd wollen vest en een trenchcoat met mouwen van denim. Bekijk de foto’s hieronder:

Meest gelezen

 

 

 
Het is voor de soon to be dad niet zijn eerste uitstapje naar de modewereld; Eddie stond eerder model voor een campagne van Burberry, samen met mede-Brit Cara Delevingne.

Bekijk hier méér campagnes voor het aankomende winterseizoen >