Kippenvel: Donatella Versace draait unreleased Prince-nummers tijdens menswear fashion week-show

'Baby ain’t nobody better.'

Meest gelezen

‘It’s your time,’ klonk de stem van wijlen Prince door de speakers tijdens de mannenmodeshow (met ook enkele dameslooks) van Versace zaterdag in Milaan. Donatella Versace gebruikte voor haar show, die een complete ode aan de overleden zanger was met op Prince geïnspireerde looks (bloezen met rushes, paarse accenten en enkele bodycon broeken met flared pijp), exclusief muziekmateriaal van hem. Tracks die Prince speciaal voor haar maakte en opnam.

Advertisement - Continue Reading Below

Zelf droeg Donatella, die een hechte vriendschap met Prince had, een all-black versie van één van de outfits uit de show. De soundtrack van de show bevatte oa een speicale remix van Kiss en nummers waarin Prince ‘Versace’ zingt en Donatella’s naam noemt.

‘He sent me those songs five months ago,’ aldus de ontwerpster aan the New York Times. ‘He sent me music all the time. People look for the vault—I am the vault!’

Meest gelezen

Bekijk hieronder verschillende video’s van de show, met daarin de belachelijk goeie tracks. Wij waren er even stil van hier op de redactie.

 

Advertisement - Continue Reading Below

 

 

 

 

 

 

Well done, Donatella.

Fotos: WireImage