Ahoy! Gigi Hadids designdebuut-collectie is aangemeerd

​​Wat heet: te bekijken op internet.

Meest gelezen

Tommy Hilfiger probeert ons al een tijdje warm te krijgen voor zijn samenwerking van het jaar (want zo kunnen we het wel stellen): een capsulecollectie met Gigi Hadid.

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

Advertisement - Continue Reading Below

De all American girl en de op en top Amerikaanse ontwerper vonden in elkaar de perfecte partner voor een spannend project en vandaag zijn dan eindelijk de eerste lookbookbeelden van de Tommy X Gigi-collectie vrijgegeven.

Steekwoorden zijn nautisch (Hilfiger kan maar geen genoeg krijgen van matrozenverwijzingen, marinekleuren en kapiteinsjasjes) en military, net als bij Hilfigers reguliere a/w 2016-collectie. Maar dan mét een supermodellentwist. Schoenen, accessoires, zelfs een horloge en een parfum (The Girl, waarover je meer leest in ELLE's septembernummer dat morgen in de winkel ligt) doen ook mee.

Saillant detail: de collectie zal tijdens New York Fashion Week worden geshowd (9 september) en is daarmee de first ever consumer-facing show van Hilfiger, open voor publiek, live gestreamed én direct te koop. Tommy X Gigi is namelijk vanaf 1 september op tommy.com te koop en van 1 tot 9 september daarnaast exclusief bij Zalando. Vanaf10 september ook via andere Tommy Hilfiger-verkooppunten. Prijzen lopen enorm uiteen; van € 29,90 voor een croptop tot aan € 599 voor een leren jas.

Genoeg gepraat. Tijd voor de foto's. We selecteerden onze favoriete looks uit de collectie hieronder: