Doutzen Kroes voor Hunkemöller: dit zijn alle campagnebeelden én video's

​Doutzen Kroes is de nieuwe brand ambassador van Hunkemöller​ en dat wordt natuurlijk ingeluid met een stel prachtfoto's en video's.

Meest gelezen

Gisteren was daar het grote nieuws: Doutzen Kroes volgt Sylvie Meis op bij Hunkemöller. Het was natuurlijk ook eeuwig zonde geweest om zó'n lijf na haar vertrek bij Victoria's Secret niet meer in te zetten voor een ander groot lingeriemerk.

Welnu, da's dus gebeurd. En dit keer staat Doutzen niet alleen model, maar ontwierp ze zelf ook wat ze draagt. Doutzen's Stories voor Hunkemöller is het resultaat; een fraaie lingerielijn bomvol sexy setjes en items. Zelf laat het supermodel over haar collectie weten:

Advertisement - Continue Reading Below

'Ik zit al een tijdje in de modewereld, maar heb nog nooit de mogelijkheid gehad om mijn eigen lingeriecollectie te ontwerpen. Dit is een geweldige nieuwe kans voor mij! Ik ben echt trots om de wereld wat meer van mezelf en mijn passie voor lingerie te laten zien met mijn collectie voor Hunkemöller. Het is een merk dat dichtbij me staat en waar ik mee ben opgegroeid in Nederland, een merk met een sterk erfgoed.'

Meest gelezen

Alle campagnebeelden én -video's van Doutzens lingerielijn zijn nu uit en ja, je wil alles hebben.

De Doutzen's Stories-lingeriecollectie is vanaf 27 oktober online verkrijgbaar en hangt vanaf 31 oktober in de winkels. Prijzen variëren van € 14,99 tot € 44,99.