Win: tickets voor de Zalando Style Icons én shoptegoed

Kun je meteen je outfit voor die avond bij elkaar shoppen. Ha!

Meest gelezen

Wie betekent het meest op fashiongebied en wie is de rijzende ster in modeland? Zalando bepaalt het (samen met jou!). Op donderdag 10 november vindt in Hotel Arena in Amsterdam de Nederlandse editie van de Zalando Style Icons weer plaats (wat je voorheen kende als Zalando Blogger Awards, maar wat dit jaar niet alleen op bloggers mikt maar ook op stilisten, it-girls, social media-grootheden en meer van zulks).

Advertisement - Continue Reading Below

Tien modetalenten strijden er om eeuwige roem (en mooie prijzen). Yara Michels en Kay Nambiar hosten de avond, ELLE's Editor in Chief Edine Russel neemt plaats in het jurypanel, en - en nu komt het - jij kunt erbij zijn. Als winnaar van tickets. Samen met een vriend of vriendin.

Klinkt tot nu toe als muziek in den oren, niet? Het wordt nog beter, want ticketwinnaars krijgen € 250 shoptegoed bij Zalando.nl. Kun je dus mooi je party-outfit mee bij elkaar shoppen.

Meest gelezen

Wat je moet doen om kans te maken? Heel simpel, DIT FORMULIER invullen, dan heel hard duimen, en de avond van 10 november vrijhouden, uiteraard. Even je stem uitbrengen op je favoriete Icon op de website van Zalando is geen moetje, maar uiteraard wel heel leuk om te doen. (Dit kan alleen vanavond nog, dus sla je slag.)

We mogen 2x2 tickets weggeven en alle twee de winnaars krijgen een digitale shopvoucher. Aanstaande donderdag kiezen we de winnaars die persoonlijk bericht ontvangen per e-mail.

And the nominees are...