Kendall Jenner is het nieuwe gezicht van La Perla en je moet de bloedhete campagnefoto's even zien

Wiens Secret?

Meest gelezen

Ze mag dan opnieuw gestrikt zijn door Victoria's Secret voor diens fashion show die eind van de maand op het programma staat, dat weerhoudt Kendall Jenner er niet van ondertussen big bucks te verdienen door model te staan in ándere lingerie.

Vandaag werd bekendgemaakt dat de vorige week 21 geworden Kendall het gloednieuwe gezicht is van luxelingerielabel La Perla. En de meteen vrijgegeven campagnefoto's zijn niet eens zo naakt als je zou denken, maar desalniettemin heet.

Advertisement - Continue Reading Below

Topfotograaf Steven Klein schoot deze nieuwe lente/zomer 2017-campagne voor de prêt-à-porter collectie van La Perla's debuterende creative director Julia Haart. En er zit een interessante boodschap achter de fotoserie; de vrouw bevrijden van de noodzaak dat er voor schoonheid geleden moet worden. Uitgebeeld middels stukgeslagen spiegels, vlammende beha's en een antiek nauw korset.

'Een revolutie van stijl die, beginnend op het lichaam, alle bewegingen volgt met luxe rekbare materialen en vakkundige vormen en die voortkomt uit de deskundige kennis van het merk in het benadrukken en accentueren van de vrouwelijke vormen.' Zo beschrijft La Perla hoe die boodschap werd vertaald naar de ontwerpen.

Meest gelezen

Isabeli Fontana is overigens ook van de partij en voor de tweede keer het gezicht van het lingeriemerk. En ook Liu Wen poseerde al eerder voor La Perla.

Isabeli Fontana voor La Perla s/s 2017
Liu Wen voor La Perla s/s 2017
Kendall Jenner behind the scenes