3 korte modevideo's die je éven moet zien vandaag

Want druilerige dag + mode = 'n hele goede banksessie. Graag gedaan.

Meer van Video's
20 articles
Dit is alweer de laatste vlog van Isabelle!
Nieuw vlog van intern Isabelle: over Montell!
Montell op de cover van ELLE – de video

Chanels anti-herfstdip

La lección de salsa van Chanel. Juist: een salsa-thema. De perfecte manier om je herfstdip te verslaan. De afgelopen 2016/2017 Cruise Collection werd in het voorjaar geshowd in het bruisende Cuba – had je vast niet gemist – en Chanel heeft nu een bijpassende, swingende video gelanceerd.

We zien modellen Lindsey Wixson en Binx Walton hun beste salsa-mooves showen – met een knappe instructeur, maar dat ter zijde – in prachtige outfits uit Chanels Cruise-collectie uiteraard. Vooral de Derby shoes staan hoog op de verlanglijst, doe ons een avondje dansen op de platte knapperd van Chanel. Hup, kijken:

Advertisement - Continue Reading Below

More From Video's
20 articles
Dit is alweer de laatste vlog van Isabelle!
Nieuw vlog van intern Isabelle: over Montell!
Montell op de cover van ELLE – de video
Video: ELLE X The Movement Models - de casting
Nieuw vlog van intern Isabelle!

De feestdagen volgens Gigi & Tommy

Tommy Hilfiger weet wel hoe je een feestje geeft. Kerst vieren op een jacht. Mét Gigi Hadid. Klinkt als een knalfuif, nietwaar? Hilfiger Holiday Voyage 2016 is een feestelijke collectie met een nautische twist, perfect voor een avond dansen na de kerstdis.

Een preview van de collectie vind je in de onderstaande campagnevideo. Gigi doet 't voor en bust haar beste moves op de dansvloer… euh, het dek.

Sunny side up met Dior

Als dit je nog niet van je winterdepressie af heeft geholpen, is dit het laatste zetje wat je nodig hebt: zonnebrillenmoois van Dior. In de laatste video kun je zien hoe de DiorSoReal-zonnebrillen, Diors meest iconische kijkers, worden gemaakt. In de savoir-faire-video kun je zien hoe de zonnebrillen – van tekentafel tot zonnebrillenhoes – ontworpen en gecreëerd worden.

Een knap staaltje precisiewerk. Deze sunnies wil je op je neus zetten, zon of geen zon. Geloof ons.

Lady Dior Cruise 2017