Anna Nooshin komt met een eigen swimwearlijn voor Hunkemöller

Kon natuurlijk niet uitblijven.

Meest gelezen

Na die belachelijk succesvolle lingerielijn van Anna Nooshin voor Hunkemöller kon de volgende stap natuurlijk meteen gezet worden: zwemkleding.

Gisteren maakten Anna en Hunkemöller dan ook precies dát grote nieuws bekend: er komen bikini's en badpakken van Anna's hand. En dit kun je daarvan verwachten:

Advertisement - Continue Reading Below

As we speak is Anna met het lingeriemerk naar Aruba gevlogen om de campagnefoto's voor de collectie te schieten, die vanaf begin volgend jaar – ze zijn er vroeg bij – in de schappen moet hangen. In een interview met Hunkemöller laat Anna weten dat ze wil dat de collectie kracht uitstraalt, maar ook effortless en sexy is:

'Bij badkleding vind ik comfort het aller belangrijkste en daarom hebben we in deze collectie heel erg rekening gehouden met het functionele aspect. Vrouwen met grotere borsten, maar een smalle taille kunnen alle bandjes zelf knopen en verstellen en ook de broekjes zijn extra klein, een primeur voor Hunkemöller. Daarnaast wil ik dat iedere vrouw die de stukken draagt zich direct heel sexy en zelfverzekerd voelt. Ik wil niet dat ze zich nog druk hoeft te maken om los vallende bandjes, irritante knellingen of te wijde of te strakke taferelen.'

Meest gelezen

Zelf is Anna Nooshin echter het meest fan van badpakken:

'Ik ben dan vooral dol op een ouderwetse Pamela Anderson-achtige fit, hoog uitgesneden, en van wat side boob ben ik absoluut niet vies. Ik denk dat een goed badpak je lichaam echt heel mooi kan laten uitkomen. Je zal me de komende maanden dus kunnen uittekenen in de twee badpakken uit mijn collectie.'

De Anna Nooshin voor Hunkemöller-swimwearlijn is vanaf midden februari 2017 te koop.