Jij kunt binnenkort een one-of-a-kind rugzak van Kenzo of Vetements scoren

Eastpak zet zich weer in voor het goede doel – dit keer met nieuwe, bekende namen uit de branche, waar ons modehart sneller van gaat kloppen.

Meest gelezen

Voor de vijfde keer heeft tassenmerk Eastpak het Eastpak Artist Studio (EAST) project gestart, waarin dit jaar twaalf internationale designers en modehuizen ontwerpen voor het goede doel: Designers Against Aids (DAA).

Het idee is simpel: maak van de klassieke Padded Pak'r een uniek kunstwerk. Op het Eastpak Artist Studio-logo na mogen de ontwerpers helemaal los gaan met de meest iconische backpack van het Amerikaanse label.

Advertisement - Continue Reading Below

Ontmoet de designers van 2016

Eerder edities gingen oa Manolo Blahnik, Jean Paul Gaultier en de Nederlandse ontwerper Antoine Peters aan de haal met een blanco Eastpak-canvas. Voor deze editie heeft Eastpak wederom grote namen weten te strikken voor het unieke project; wat dacht je van Giambattista Valli, Vetements, Alexandre Vauthier, Kenzo en House of Holland?

De too cool for school-ontwerpen van Kenzo en Vetements zijn de eerste twee van de twaalf unieke backpacks waar het beeld van is vrijgegeven:

Eastpak Artist Studio - Kenzo
Eastpak Artist Studio - Vetements
Meest gelezen

Hebben? Zet donderdag 1 december (Wereld Aids Dag) groots in je agenda; alleen die dag zullen de ontwerpen exclusief online verkrijgbaar zijn, voor een vaste prijs van € 500 per stuk.

Een prikkie voor een limited edition Kenzo of Vetements nietwaar? En je helpt ook nog eens het goede doel. Ben je meteen lekker op weg met die goede voornemens voor 2017.

Pssst… Houd ook ELLE.nl in de gaten voor een exclusief interview met Henry Holland over zijn EAST-ontwerp.