Drie redenen waarom dit de coolste kerstcampagne van het seizoen is

H&M + Wes Anderson + Adrien Brody.

Meest gelezen

Kijk, als je Wes Anderson inschakelt voor je kerstcampagne, dan weet je bij voorbaat dat je een topproductie in handen hebt. En als de regisseur, die verantwoordelijk is voor bioscoophits als The Royal Tenenbaums, The Darjeeling Limited en The Grand Budapest Hotel, dan ook nog eens acteur Adrien Brody voor zijn camera krijgt, ja dan kan je campagne dus écht niet meer stuk.

Onder de noemer Come Together heeft Wes Anderson H&M's Holiday Film dit jaar gemaakt. De korte film, waarin Brody een conducteur vertolkt (héél erg The Darjeeling Limited), speelt zich af in een trein, de H&M Lines Winterexpress, die op kerstavond vertraging oploopt van maar liefst 11,5 uur door winters weer.

Advertisement - Continue Reading Below

In de film zien we reizigers die hun geliefden willen opzoeken voor de feestdagen – in moois uit de H&M's feestcollectie – wat natuurlijk lastig gaat worden. Hoe Brody de passagiers toch een fijne kerstavond bezorgt? Snel kijken:

Meest gelezen

Nog even smelten bij de kerstgedachte van hoofdrolspeler Adrien Brody:

'Dit verhaal vertelt hoe belangrijk het is, meer dan ooit tevoren, dat we de wereld een stukje beter kunnen maken door bijvoorbeeld een onbekend persoon een knuffel te geven.'

Happy holidays.

H&M's Holiday Film 'Come Together'

Het betere cadeaushopvoorwerk: 10 cadeaus onder een tientje >