Adidas lanceert een collectie zo comfy dat je hem nooit meer uit wil trekken

Dat je niet kunt zeggen dat we je niet gewaarschuwd hebben.

Meest gelezen

Adidas begint 2017 met een bang; een met de hand gemaakte streetwearcollectie die een nieuwe interpretatie is van Adidas' iconische drie strepen. Onder de naam XbyO en volgens het motto 'crafted by design' opende Adidas vandaag de verkoop op de gloednieuwe lijn, die in samenwerking met de Japanse Satomi Nakamura, een gerenommeerd patroonmaker, werd gecreëerd.

Verwacht geen direct in het oog springende items, deze collectie is juist ultra clean en basic, maar met een haast perfecte fit. Futuristische 3-D patroontechnieken met minder naden die contact maken met de huid zorgen voor veel comfort. Bovendien is de collectie vervaardigd uit premium Japans badstof van Yamayo Textiles.

Advertisement - Continue Reading Below

En, zo beweert Adidas zelf, qua looks is het een vereniging van Adidas back in the days, het heden en de toekomst. Zo zie je het kruismotief aan de hiel van de Adidas Italia-sneaker uit 1959, waarop in die tijd de allereerste apparel-collectie werd geïnspireerd, duidelijk terug.

Extra leuk: oa de New Yorke rapper Desiigner en aanstormend topmodel Adwoa Aboah (door ons opgenomen in de aanstormende stijliconen-lijst van 2017) staan model. Love!

Meest gelezen

Shoppen doe je hier >