Dior Homme heeft 3 bijzondere mannen weten te strikken

Nu al de knapste zomercampagne van het jaar.

Meest gelezen

Prada doet het al jaren, maar ook Dior heeft de smaak goed te pakken op het gebied van bekende koppen model laten staan. En dan hebben het niet over de prachtige vrouwen die sinds jaar en dag in Diors modestal staan – we noemen een: Natalie Portman, Marion Cotillard, Rihanna en Charlize Theron – nee, let's talk men.

'Niets nieuws', horen we je denken. En dat is natuurlijk ook een beetje zo. Sterren als Johnny Depp en Robert Pattinson schitteren al seizoenen lang in de campagnes van Dior, máár, dan hebben we het wel over de parfumcampagnes.

Advertisement - Continue Reading Below

Voor de modecollectie Dior Homme spring/summer 2017 heeft het Franse label gekozen voor muzikanten en een acteur om model te staan: Boy George, A$AP Rocky – die ook vorig seizoen model stond voor Dior Homme – en Rami Malek om precies te zijn. Oh, en toch ook een 'gewoon' model, genaamd Ernest Klimko.

Meest gelezen

Willy Vanderperre schoot de foto's, onder leiding van het creatieve oog van Kris Van Assche. De campagne laat een groep sterren zien uit meerdere generaties, die samen belichamen waar de herencollectie van Dior voor staat.

Aan WWD liet Van Assche over de campagne weten: 'It's about music, it's about cinema, it's about fashion… It's about a certain memory I have of the Eighties that remains very much relevant for 2017.'

Wij willen graag nog heel veel (knappe) sterren in mooie mode zien. Mogen we enkele suggesties doen? Milo Ventimiglia, Childish Gambino (echte naam Donald Glover) en Dave Franco – to name a few.

Chokers voor mannen lijken een ding te worden >