Bella en Anwar Hadid schitteren samen in de nieuwe campagne van Zadig & Voltaire

Family affair: de Hadids boeren goed in de modebusiness.

Meest gelezen

Het 17-jarige broertje van Bella en Gigi maakte vorige zomer pas zijn modellendebuut, en sindsdien stromen de modeklussen binnen bij de jonge Hadid-telg. Voor de nieuwe campagne van het Franse label Zadig & Voltaire werd hij samen met zus Bella gecharterd.

Bella en Anwar werden speciaal voor het 20-jarige jubileum van het label gevraagd, omdat Zadig – in Parijs gebaseerd – de Verenigde Staten als een tweede 'huis' ziet. Het label zal dan ook haar eerste catwalkshow in New York organiseren volgende maand.

Advertisement - Continue Reading Below

Handig dus om de Hadid-kids in te schakelen; hun status als (Amerikaanse) influencers is immers huge. En dan hebben we het nog niet eens over hoe belachelijk fotogeniek ze wel niet zijn. Bekijk hieronder enkele shots uit de zomercampagne voor 2017 van Zadig & Voltaire, met de twee knapperds in de hoofdrol.

Zadig & Voltaire s/s 2017
Zadig & Voltaire s/s 2017
Zadig & Voltaire s/s 2017
Meest gelezen

Naast Bella en Anwar schitteren ook dj Clara 3000 en het Nederlandse model Vera van Erp in de zomercampagne van het label. Wij zijn benieuwd of deze club cool kids ook te zien zal zijn op de catwalk volgende maand.

Clara 3000 - Zadig & Voltaire s/s 2017
Vera van Erp - Zadig & Voltaire s/s 2017

Wist je al dat Anwar Hadid en Nicola Peltz aan het daten zijn? >