Primeur! Onze nieuwe favoriete muzeman, A$AP Rocky, maakte een vette muziekclip meets modefilm

En wij mogen je het als eerste laten zien. Geloof ons, een modefilm had nog nooit zulke killer beats.

Meest gelezen

Welkom in het A$AP Hotel. Het is er funky, de beats zijn keihard en er hangen heel, heel veel knappe modellen rond, die er door Mr. Rocky worden uitgedaagd hun stijl eens in de remix te gooien. Dit intro dekt zo'n beetje de lading van Zalando's gloednieuwe spring/summer 2017-campagne. Zo nieuw, dat je hem nog nergens kon zien. Tot nu.

A$AP Rocky is de ster van het verhaal. En niet bij toeval. De Amerikaanse rapper is sinds kort ambassadeur van Dior, zit front row bij zo'n beetje alle belangrijke fashion week shows, werd dit jaar door Business of Fashion, Highsnobiety en Complex uitgeroepen tot 'fashion's most influential', en is een groot voorstander van het mixen en matchen van high street en high end binnen zijn eigen persoonlijke stijl. En laat vooral dat laatste nou een perfecte match vormen met Zalando's boodschap voor het nieuwe seizoen: 'Remix Fashion'.

Advertisement - Continue Reading Below

Knapperds Jourdan Dunn, Julia Nobis, Andreea Diaconu en Kriss Gottschalk (redactiefavoriet!) zijn, naast A$AP Rocky, te zien in de 3 minuten durende muziekclip-meets-modefilm waarin ze gasten van het A$AP Hotel spelen van wie de reiskoffers verwisseld zijn, wat zorgt voor één grote kledingswap. Re-re-reeeeemiiiix!

With fasion you can look like a banker, but actually be a robber. - A$AP Rocky

Je bekijkt de video onderaan dit artikel, maar eerst mogen we je nog een exclusief video-interview met de master himself voorschotelen; A$AP op zijn A$AP's over mode, persoonlijke stijl, muziek, visuals en meer van dat al. Bekijk het hier:

De looks uit de campagnefilm shop je uiteraard op Zalando.nl.