Is dit de collectie die we overal gaan zien dit festivalseizoen?

H&M does it again.

Meer van Festivals
20 articles
Lowlands 2016
Festivalvoorpret: de Lowlands 2017-playlist
Rihanna drinkt bier
Lowlands-voorpret: wat drinken we op de camping?
Buitenfestivals zijn gezond voor je

Never change a winning team: de bekendste Zweedse winkelketen en het grootste Amerikaanse festival slaan de handen, wederom, ineen voor een heuse festivalcollectie. De H&M Loves Coachella-collectie ligt pas volgende maand in de winkels, maar we kunnen nu al ons festivalhart ophalen aan de eerste beelden én exclusieve campagnevideo.

Advertisement - Continue Reading Below

H&M heeft de hulp ingeroepen van The Atomics – het heetste opkomende bandje van Amerika, bestaande uit cool kids (tevens modellen, en BFF's van de familie Hadid) Lucky Blue Smith en zijn zussen Pyper-Amerika, Starlie en Daisy Clementine.

Hollywood cool kids

The Atomics maken naast aanstekelijke poppy alternatieve deuntjes menig front row van de internationale fashion weeks onveilig, zo was het viertal afgelopen seizoen te zien op de eerste rij bij Dolce & Gabbana en liep Lucky Blue mee in de show:

More From Festivals
20 articles
Lowlands 2016
Festivalvoorpret: de Lowlands 2017-playlist
Rihanna drinkt bier
Lowlands-voorpret: wat drinken we op de camping?
Buitenfestivals zijn gezond voor je
Festivaltips: voor beginners én festivalveteranen
Briljant: inside festivaltips van een die-hard

So much fun sitting front row @dolcegabbana show #dolcegabbana @stefanogabbana

A post shared by The Atomics (@theatomics) on

thank you @dolcegabbana the show was amazing

A post shared by LUCKY BLUE SMITH (@luckybsmith) on

Maar daar hebben we het nu even niet over; mode en muziek is wat de klok slaat.

In de video coveren The Atomics Let's Live For Today van The Grass Roots, een perfect nummer om in de festival-mood te komen. De clip is deels opgenomen in de woestijn, en geeft goed weer dat de collectie ook buiten het festivalterrein gedragen kan worden. Coachella-vibes all over:

Key items uit de H&M Loves Coachella-collectie zijn onder andere kanten slip dresses, suède chokers, hoodies, bodies en denimitems met geborduurde bloemenmotieven. Voor de mannen draait het op het perfecte dip dye-shirt met bijpassend shorts. De collectie is vanaf 30 maart verkrijgbaar via hm.com.

Pssst… The Atomics treden zelf ook op tijdens Coachella Valley Music and Arts Festival in april. Wie er nog meer op de line-up te vinden zijn? Één hint: ze is zwanger van een tweeling… Check hier alle details over Coachella 2017 >

Yessss hunnnnny

A post shared by STARLIE (@saintstarlie) on